torsdag 24 juni 2010

äggnudlar med tofu & färsk koriander


detta behöver du till 3 personer:

300 g tofu
1 gul paprika
1/2 ask cocktailtomater
3 nystan äggnudlar
3 tsk röd currypasta
1 msk torkad vitlök
färsk röd chili efter smak
ungefär 5 msk soya ( kikkoman är ett bra märke)
liten skvätt fisksås (skippa så blir rätten vegansk)
olja
färsk bladpersilja
färsk koriander

så här gör du:

Skär tofun i kuber, hetta upp oljan i en wok eller panna. Woka tofun med currypastan i ett par minuter. Skölj och skär parikan i bitar, blanda med tofun. Koka nudlarna enligt anvisningar på paketet. Skölj i kallt vatten.

Blanda i nudlarna i woken. Tillsätt torkad vitlök, ev hackad chili, halverade cocktailtomater, fisksås och soya. Woka några minuter, tillsätt rikligt med färsk koriander och bladpersilja.



Smaklig måltid!

Inga kommentarer: