Ingredienser
3-4 portioner
300 g marinerad tofu
ca 3 dl kokta blandade bönor
2 dl okokt bulgur
ca 250 g körsbärstomater
två nävar färsk bladspenat
soltorkade tomater efter tycke och smak (vi använde vitlöks- och örtmarinerade)
salt, peppar, olivolja
Tillbehör
oliver
pumpafrön
Så här gör du
Koka bulgurn enligt anvisning på förpackningen med en halv buljungtärning.
Skär tofun i kuber eller stavar och stek dem i lite olivolja på hög värme.
Skölj spenaten och tomaterna. Skölj bönorna för sig. Skär körsbärstomaterna i valfri storlek.
Klipp de soltorkade tomaterna i mindre bitar. Använd marinaden som dressing i salladen. Blanda spenat, körsbärstomater, bönor och soltorkade tomater. Salta och peppra efter smak och tillsätt eventuellt lite olivolja. Låt bulgurn och tofun svalna lite innan servering. Blanda ner bulgurn i salladen och servera tofun bredvid.
Smaklig måltid!
3-4 portioner
300 g marinerad tofu
ca 3 dl kokta blandade bönor
2 dl okokt bulgur
ca 250 g körsbärstomater
två nävar färsk bladspenat
soltorkade tomater efter tycke och smak (vi använde vitlöks- och örtmarinerade)
salt, peppar, olivolja
Tillbehör
oliver
pumpafrön
Så här gör du
Koka bulgurn enligt anvisning på förpackningen med en halv buljungtärning.
Skär tofun i kuber eller stavar och stek dem i lite olivolja på hög värme.
Skölj spenaten och tomaterna. Skölj bönorna för sig. Skär körsbärstomaterna i valfri storlek.
Klipp de soltorkade tomaterna i mindre bitar. Använd marinaden som dressing i salladen. Blanda spenat, körsbärstomater, bönor och soltorkade tomater. Salta och peppra efter smak och tillsätt eventuellt lite olivolja. Låt bulgurn och tofun svalna lite innan servering. Blanda ner bulgurn i salladen och servera tofun bredvid.
Smaklig måltid!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar